De grote online top2000VideoBingo!

Dit jaar geen top2000 café maar wel zaterdag 19 december vanuit het glazen huis de Dissel de grote online top2000VideoBingo!
Onder de bezielende regie van AVBrother Jeroen en de VJ’s Erik en Koen zullen de mooiste en beste videoclips je laptop binnen stromen. Staat de clip op de bingo kaart? Streep door en speel mee voor mooie prijzen. Staat de clip er niet op? Geniet dan van het fragment van een stukje muziek geschiedenis. Geef je snel op via en ontvang gratis die geweldige bingo kaarten! We zijn vanaf 20:00 in de lucht met mooie clips, vanaf 20:30 starten 2 onvergetelijke bingo rondes, en daarna gaan we nog een uurtje door met verzoekjes.
Haal toch dat stukje december gevoel in huis met de top2000 video bingo kaarten, je foute kersttrui en natuurlijk bier en bitterballen!
Voor slechts € 10,- worden 4 overheerlijke speciaal biertjes bezorgd en voor € 2,50 extra krijg je er een bijzonder bierglas bij. Tevens zijn Amsterdams bitterballen te bestellen die op de avond zelf bezorgd worden, 8 met liefde gefrituurde bitterballen voor € 5,50. Bier en bitterballen bestellen op , bestel tijdig!
Hohoho top2000bingoooooo!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

zestien − 5 =